Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja

AntonellaCarn, Fettuccine, Rigatoni, Sedanini, Tagliatelle 3 Comments

Compartir aquesta entrada

Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja?
Aquest plat?

 

La recepta a la pàgina 118 del llibre La pasta per als catalans, que, si em permeteu, és un regal de Reis fantàstic per els més cuinetes i sobretot els no cuinetes!

Autopromoció nadalenca!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 3

  1. Ja ho havia vist al teu llibre i es una recepta que tinc pendent de fer perquè sembla que serà mol bo.
    Fes força promoció que mai hi ha prou.
    Van bé les vendes?
    Josep

  2. Post
    Author

    Hola Josep, gràcies per els comentaris. Les vendes van bé per ser un llibre de cuina en català. Si fós Harry Potter seria un altre rotllo 🙂
    Jo m’ho passo bomba a cada presentació i això és el que compta!
    Molts records

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *