La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima!
Senyores i senyors els espaguetis de la Rosamaria. Moltes gràcies per compartir-la!
Ingredients per a dues persones
- 500 gr. de calamarsets ja nets (si t’ho fan a la peixateria, millor… Jo tinc un peixater de capçalera que m’ho fa!)
- 2 cebes de Figueres (mitjanes)
- tres bitxos (A nosaltres ens agraden que piqui!)
- vi blanc (un gotet petit)
- tomàquet concentrat (Mutti)
- 160 gr. spaguettini
- oli
- julivert
Preparació
En una cassola sofregiu els bitxos amb l’oli per uns minuts. Afegiu-hi els calamarsets i la ceba alhora i ho coeu tot junt amb l’olla tapada. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s’evapori tot el líquid que deixen anar els calamarsets. Llavors hi afegim un parell de cullerades de tomàquet concentrat (Mutti) i ho deixem una estoneta més. Cap al final de la cocció, trinxarem per sobre una mica de julivert fresc. Coeu la salsa per 12/15 minuts. Hi afegiu sal, però tastant la salsa.
Coeu la pasta en abundant aigua salada. Escorreu-la, i poseu-la en un bol gran. Aboqueu els calamarsets en salsa per sobre i remeneu, I ja podeu emplatar amb una mica de gràcia!
Buon appetito! Bon profit!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 4
Sembla molt bona recepta, Antonella! els calamersets sempre dónen un gust intens a la pasta! I si és per als catalans encara millor!! ha ha ha
Author
🙂
Sembla prou bona, sempre la pasta es bona quan es barreja amb el mar. Com a comentari, penso que la pasta agafa més gust si es barreja i es cou amb el sofregit, en el cas dels fideus, cap problema i pels espaggeti, jo els parteixo per la meitat, i utilitzo més caldo per poder-los fer dins la mateixa paella/olla. El líquid sobrant el trec.
Aviam si la provo aquest vespre… així segur puc opinar més be.
Author
Ja ens diràs com t’ha quedat!
Gràcies per el comentari!