Spaghetti amb carbassons, pastanagues i pèsols

AntonellaSpaghetti Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

No és que sigui una recepta per si sola, és lo que tenia a la nevera aquell dia.
Una mena de repte: que tinc i que en fem?
A més, si mireu el vídeo, vaig començar amb una idea i un format de pasta, hi volia posar beixamel, passar-ho pel forn, i vaig acabar fent una altra cosa més fresca, amb consegüent canvi de format.

Per a tres persones jo tenia (les quantitats de verdures poden variar, ser més o menys)

  • mig carbassó gran
  • 4 pastanagues petites
  • mitja ceba
  • un grapat de pèsols
  • parmesà (jo aquell dia tenia un trosset de pecorino)
  • fulles d’alfàbrega
  • oli, sal i pebre

Preparació

Com les verdures es couen en un no res, comencem a posar l’olla de la pasta a bullir i mentrestant preparem la resta.

Ratllem els carbassons i les pastanagues. Escalfem l’oli en una paella ampla on després hi haurem d’abocar la pasta.

Fem daurar la ceba tallada i hi afegim la verdura. La fem saltar per uns minuts, ajustem de sal i pebre, afegim els pèsols, uns quants minuts més tot remenant, afegim les fulles d’alfàbrega, un minut més, afegim un cullerot de l’aigua de cocció i deixem coure fins que l’aigua es redueixi a la meitat, aprox.

Tastem la pasta i quan estigui al dente l’aboquem a la paella amb la verdura. Una mica més d’aigua de cocció, el parmesà i remenem fins a obtenir la cremositat desitjada.

No hi ha més, va quedar boníssim.

Si voleu veure el vídeo de la recepta, el trobeu a Instagram.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *