Lumaconi o galets

AntonellaConchiglioni, Formats de pasta, Galets, Lumaconi 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Aquesta pasta a Itàlia es diu lumaconi perquè s’assemblen a la closca d’un cargol, lumaca en italià. Abans de vindre a viure aquí, mai no els havia tastat amb caldo. Normalment es farceixen i es gratinen al forn. El meu compromís italo-català per les festes de Nadal són els galets farcits i gratinats.

Clic aquí per veure totes les receptes adaptes a aquest format.

Galets facits de carbassons i gambes amb salsa de safrà. Faig cafè i els penjo

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

Galets farcits per tots els gustos a lapastaperalscatalans.cat/galets. El compromís italo-català de Nadal

Un post condiviso da Antonella Speranza (@pastacatalans) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Brava Antonella!
    Ho cercato invano di convincere i miei amici catalani che i galets non sono pasta da brodo… Visto che tu hai riuscito dove io ho fallito, segnalerò loro il tuo blog, ammesso che non lo conoscano già.
    Poi io dico, se si vuole optare per un formato di pasta grande, perché non mettere in quel bel brodo vellutato dei cappelletti o degli agnolotti? Ma i lumaconi in brodo, no… i lumaconi in brodo sono una stretta al cuore.
    Silvia

  2. Post
    Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *