Ja tenim guanyador…a!
La Mariontxa amb la foto número 13, aquesta amanida de pasta que de veritat em sembla digna de una revista de cuina i que és la que, segon nosaltres, més representa l’estiu.
I aquí teniu la recepta:
La recepta, com totes les amanides de pasta, és molt senzilla: bullir la pasta segons indicacions del fabricant, escórrer i deixar refredar, després se li posen tàperes (les meves són collides i envasades pel meu pare, pura delicatessen!), blat de moro dolç, raves petits i una llauna de tonyina; a mi m’agrada fer una vinagreta senzilla, amb 3 parts d’oli d’oliva verge extra, 1 part de vinagre de mòdena, una culleradeta de mostassa a l’antiga, sal i pebre… i a gaudir! 😉
Digueu la veritat, la meva foto del pacchero subaquàtic també era xula o no???
Felicitats Mariontxa!
I moltes gràcies a Pasta Garofalo! Mireu quina foto més xula ha fet la Mariontxa del seu regal
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Felicitats a la guanyadora. Ara falta la recepta 🙂
Moltes gràcies a tots i a Garofalo, ja estic pensant en quin serà el pròxim experiment de pasta 🙂
Per cert, la foto del pacchero és una cucada! 😀