La botiga de la Mariela a Gràcia, Pasta Lucca, és petitona i té coses boníssimes. Ella és una persona encantadora. La seva família és de Lucca, va néixer a Argentina i viu aquí des de petita.
Té dues botigues, la que vaig visitar jo al Carrer de Puigmartí 8 i una a San Cugat, al Carrer de La Torre 22. En la botiga de San Cugat, que com m’explica ella és més gran, hi ha el laboratori de pasta fresca i a més donen classe de cuina!
La seva botiga és un trosset de Itàlia amb una bona varietat de productes.
Primer de tot diferents marques de pasta. Com a marca bona i més comercial, té la Voiello
…i la Del Verde, que no coneixia.
Molts format de pasta artesanal, com la Calamarata que vaig fer servir el passat diumenge…
…però la vera sorpresa va ser trobar la marca Pastificio G. Di Martino, un excel·lent compromís qualitat preu i una valida alternativa a la pasta Garofalo.
A més hi he trobat salses de producció pròpia i no.
La estrella de la botiga és naturalment la pasta fresca. Jo he tastat els ravioli de ceps, de parmesà i tòfona i de tomàquet i alfàbrega, tots molts i molts bons. Els de ceps, sobretot, per mi han estat insuperables. Però hi ha molta més varietat!
Entre els molts altres productes que ofereix el que mereix més és la mozzarella de búfala que li porten cada setmana des de Nàpols. Ahir no era el dia, per això aquesta serà la propera missió: mozzarella mon amour!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 7
Pingback: Calamarata | La pasta per als catalans
Pingback: Ravioli de pasta fresca | La pasta per als catalans
El que trobo a mancar és l’oferta de formatges, que no va gaire més enllà de parmiggiano o padano i algún pecorino més comú. Llàstima, donada l’atractiva varietat que ofereix Itàlia!
Hola Yuri. En Pasta Lucca pots trobar més varietats de formatges. Fontina, Pecorino, Grana Padano, Stracchino, Taleggio, Mozzarella Bufala, Burrata, Gorgonzola ..
Té molt bona pinta la botiga i amb producció pròpia de salses i obrador de pasta. Ja hi farem una escapada.
Felicitats pel blog.
Author
Gràcies!
Pingback: Fusilli corti col buco, ragù e ricotta | La pasta per als catalans