Le Regioni d’Italia es diu aquesta botiga que vaig anar a veure la setmana passada a Barcelona. La trobareu al Carrer Torrent de l’Olla, 119. Primer allò primer: si dieu al Giulio, el propietari, que sou lectors de aquest bloc, us farà un 15% de descompte a la vostra compra. Bé no?
En Giulio ho té tot. Productes que venen d’arreu d’Itàlia, i de aquí el nom.
Una ampla selecció de vins. Aquests són només aquells de l’Itàlia del sud.
Pasta siciliana Valle del Grano amb garantia de blat 100% italià. Moltíssims formats entre els quals els anelletti que vaig fer servir per el Timbal en crosta d’albergínies, us el recordeu?
Pasta de Gragnano…
Pasta sarda…
No falten pasta i productes per celíacs.
Farines de força per pizza i sèmola per fer pasta…
Entre els frescos mozzarella di Paestum, burrata, scamorza…
Moltes conserves…
diferents marques de passata de tomàquets i una varietat important de productes amb tòfona.
I després aquells productes amb toc nostàlgic per un italià a l’estranger. Quan en Giulio em va començar a ensenyar això va ser tot uns uh! oh! ah!
Per exemple el Pocket Coffee, el meu cioccolatino preferit, una droga.
El cafè Kimbo, el meu cafè preferit…
el Crodino o l’Aperol Spritz, els meus aperitius preferits…
No falten els postres, Cannoli siciliani ja fets o per farcir al vostre gust.
E allora. Una botiga rodona en el bel mig de Barcelona.
Bona compra!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 11
Grazie Antonella,
viva la bona cuina!!
Molt bé, Antonella! I té molts productes! Jo no hi vaig gaire, a Barcelona, però m’ho apunto per quan hi baixi, que val la pena segur. I descobrirem nous prouductes italians, que són boníssims. Gràcies per la proposta. Petons
Hola
Soc client habitual de la botiga Tenen un raconet amb llibres de cuina que pots consultar i val la pena deixar-se aconsellar pels propietaris. Com que esta al costat del mercat de l’Abaceria jo passo pel mercat compro el fresc i al pujar els hi compro la pasta i a cuinar !!………..
Sembla una botiga excel.lent,quan la meva economia m’ho permeti em passaré sens falta,has tingut una gran idea d’ensenyar-nos als catalans a cuinar pasta que falta ens feia.
Felicitats i visca Italia per la seva gran cuina¡¡¡
Author
Moltes gràcies David!
hola,ja sé que fa molt d’aquest post… però t’he descobert avui !
només una pregunta,saps si aquesta fantastica botiga tenen fregola sarda ? l’he buscat per tot Barcelona i no sé trobarla.
graciès,a partir d’ara et seguiré la pista…
Author
Hola Victòria, la veritat no me’n recordo, però truca’ls 93 21 83 786. Si hi ha un lloc on en poden tenir és aquest.
Molts records
Gracies Antonella per totes les receptes, tinc el teu llibre, segueixo el teu blog i ara mengem una pasta bonissima!
Ahir pero varem comprar a la botiga de torrent de l’olla i no ens varen fer el descompte, no nomes aixo sino que en comentar-ho va intentar fer-me creure que si l’havia fet. Finalment va acceptar que no l’havia fet… Jo per part meva no hi torno a aquesta botiga!
Author
Hola Laia,
em sap molt de greu lo que ha passat. Fa temps que no hi vaig, però els trucaré. Si ja no volen oferir el descompte com a mínim que m’avisin perquè actualitzi aquesta entrada….
Gràcies per avisar!
Records
Pingback: Maccheroni alla Rossini | La pasta per als catalans
Pingback: Calamarata amb albergínies | La pasta per als catalans