Torna la tardor i torna la carabassa. En aquest enllaç trobeu totes les receptes que tinc amb carbassa, i ara una de nova, amb la carbassa cuita en el forn en lloc que estofada.
Ingredients per 4 persones
- 400 g de carbassa ja pelada
- 400 g de pasta curta (jo he fet servir uns macarrons ratllat Rummo)
- 100 g de cansalada viada (o de botifarra esmicolada)
- pa ratllat
all, oli, sal, bitxo
Preparació
Talleu la carbassa en llesques primetes, poseu-la en una safata, sobre paper forn, amb un raig d’oli i una mica de sal. Coeu-la amb el grill a màxima temperatura, 5 minuts per costat.
Poseu l’aigua a bullir i mentrestant escalfeu un raig d’oli generós en una paella ampla, on desprès hi haureu d’abocar la pasta. Abans que s’escalfi massa poseu-hi dos grans d’all sencers i pelats i bitxo al gust.
Afegiu-hi la cansalada tallada a trossets, o la botifarra esmicolada, o les dues coses o cap per fer la mateixa recepta vegetariana.
Quan la carn estigui feta afegiu-hi la carbassa i remeneu fins que estigui tot bé amalgamat.
Qual la pasta estigui al dente, afegiu-la a la paella amb la carbassa amb la flama encesa. Afegiu-hi dues cullerades de pa ratllat, una mica d’aigua de cocció i aneu remenant fins a obtenir la textura desitjada.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!