Si us heu perdut el RAR del diumenge passat aquí us deixo una de les receptes i si voleu el pdf de l’article complert.
RAR 67 – 20-09-2015 Clint Eastwood
Spaghetti ubriachi, amb una salsa de vi negres, porros i nou moscada.
Per cert, els plats són de la nonna quan es va casar!
Ingredients per a dues persones
- 180 g d’espaguetis
- 200 ml de vi negre
- un porro
- oli
- all
- sal
- pebre
- nou moscada
- julivert fresc
- formatge d’ovella curat ratllat
Elimineu les fulles exteriors del porro i talleu la part més tendra a rodanxes molt primes. Escalfeu un raig d’oli abundant en una paella molt ampla (hi haureu d’abocar la pasta) i afegiu-hi dos grans d’all pelats i tallats a làmines i el porro.
Coeu-los amb foc baix afegint-hi una mica d’aigua fins que el porro quedi tou.
Incorpo- reu-hi el vi i la nou moscada i coeu-ho 3 o 4 minuts fins que s’hagi reduït una mica però no massa, ha de quedar bastant líquid.
Salpebreu-ho i passeu la salsa obtinguda pel túrmix.
Coeu els espaguetis en aigua amb sal, escorreu-los i guardeu una mica d’aigua de cocció. Amaniu els espaguetis amb la salsa de vi i porros. Si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua de cocció. Serviu-ho amb abundant julivert fresc picat i el formatge ratllat.
Cin cin!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 1
Caram!
Fàcil i bo.