Spaghetti amb carbassons fregits

AntonellaSpaghetti, Vegetals, Vegetarianes 2 Comments

Compartir aquesta entrada

Un plat que te gust d’estiu. El secret és l’aigua de cocció dels espaguetis que utilitzarem per saltejar els espaguetis a la paella.

Ingredients per a 1 persona

  • 80 g d’espaguetis
  • 1 carbassó petit
  • alfàbrega
  • una cullerada abundant de parmesà
  • un gra d’all
  • oli per fregir
  • oli d’oliva

Preparació

Talleu el carbassó a rodanxes molt primes i fregiu-lo en abundant oli per fregir.

Escorreu-lo sobre paper de cuina o com faig jo, en un colador. Renteu l’alfàbrega i poseu-la a sobre dels carbassons calents, que comenci a donar-li aroma.


Coeu els espaguetis. Un parell de minuts abans que estiguin fets, escalfeu un raig d’oli en una paella ampla, afegiu-hi un gra d’all sencer i pelat, els carbassons amb l’alfàbrega, res dos minuts com a màxim.

Apagueu el foc a l’olla dels espaguetis i amb l’ajuda d’una cullera i una forquilla els traieu de l’aigua i directament a la paella, ben mullats. Saltegeu-los 30 segons. A poc a poc afegiu una cullerada parmesà i una mica d’aigua, sempre amb la flama encesa. El que volem és que es faci una salseta amb l’aigua i el parmesà.


Emplateu-ho, una mica més d’alfàbrega i ja ho teniu. Sciuè sciuè.

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Avui l’hem tornat a fer, i ens ha tornat a agradat. M’he permès, no sé si és sacrilegi, fer-ho amb fussili (nosaltres en diem tirabuixons).

    Moltes gràcies un altre cop per les teves receptes ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *