Un plat que te gust d’estiu. El secret és l’aigua de cocció dels espaguetis que utilitzarem per saltejar els espaguetis a la paella.
Ingredients per a 1 persona
- 80 g d’espaguetis
- 1 carbassó petit
- alfàbrega
- una cullerada abundant de parmesà
- un gra d’all
- oli per fregir
- oli d’oliva
Preparació
Talleu el carbassó a rodanxes molt primes i fregiu-lo en abundant oli per fregir.
Escorreu-lo sobre paper de cuina o com faig jo, en un colador. Renteu l’alfàbrega i poseu-la a sobre dels carbassons calents, que comenci a donar-li aroma.
Coeu els espaguetis. Un parell de minuts abans que estiguin fets, escalfeu un raig d’oli en una paella ampla, afegiu-hi un gra d’all sencer i pelat, els carbassons amb l’alfàbrega, res dos minuts com a màxim.
Apagueu el foc a l’olla dels espaguetis i amb l’ajuda d’una cullera i una forquilla els traieu de l’aigua i directament a la paella, ben mullats. Saltegeu-los 30 segons. A poc a poc afegiu una cullerada parmesà i una mica d’aigua, sempre amb la flama encesa. El que volem és que es faci una salseta amb l’aigua i el parmesà.
Emplateu-ho, una mica més d’alfàbrega i ja ho teniu. Sciuè sciuè.
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Senzill i ben explicat : provaré de fer-los, grácies
Avui l’hem tornat a fer, i ens ha tornat a agradat. M’he permès, no sé si és sacrilegi, fer-ho amb fussili (nosaltres en diem tirabuixons).
Moltes gràcies un altre cop per les teves receptes ?