Un altre experiment amb èxit. Un altra recepta super rapida. He fet servir fettuccine, també podeu fer servir tagliatelle, espaguetis, fusilli o una pasta fresca.
Ingredients per a dues persones
- 160 gr. de pasta
- 1 carbassó no massa gran
- 2 pastanagues no massa grans
- 1 ceba petita
- 60 gr. d’oli
- parmesà ratllat
- alfàbrega
- menta
- una mica de ratlladura de pell de llimona
Preparació
Coeu la pasta.
Mentrestant ratlleu el carbassó, les pastanagues i la ceba en juliana.
Escalfeu l’oli en una paella ampla i quan estigui ben calent afegiu-hi les verdures. Coeu dos o tres minuts. La idea és que les verdures que toquin directament l’oli molt calent es fregeixin i es torrin una miqueta i que la resta quedi cruixent. No coeu-les massa si no es tornaran toves. Quan estiguin fetes afegiu-hi unes fulles d’alfàbrega i de menta i apagueu el foc.
Quan la pasta estigui al dent escorreu-la, torneu a encendre el foc a la paella i aboqueu-hi la pasta.
Barregeu per un parell de minuts amb el foc encès, afegiu-hi la pell de la llimona ratllada emplateu i serviu amb parmesà.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 3
Pingback: Timbals de pasta i carbassons | La pasta per als catalans
Et felicito, Antonella.
Per fi un blog original, diferent i especialitzat en una família d’ingredients ben arrelats a casa nostra, de consum habitual i que interactúen amb gairebé tot el que produeixen els països mediterrans.
Penso convertir-lo en eina habitual a l’hora de pensar els meus àpats.
Fins aviat.
Pierre Roca
Author
Molt res gràcies Pierre!