Com més calor, més receptes d’estiu. A l’estiu ja no es fa servir tanta carn, als mercats trobem tomàquets més bons i ja no fem servir el tomàquet natural en llauna, les salses es couen menys, es fa servir més verdura i molta, molta alfàbrega.
Per aquest plat he escollit penne rigate. També es mengen amb espaguetis o fusilli o amb macarrons.
Ingredients per a 4 persones
- 320 gr. pasta
- un paquet de pebrots del Padrón (demà vaig al mercat i pregunto quan pesa, que no me’n recordo)
- 400 gr. de tomàquets
- 50 gr. oli
- all
- alfàbrega
- sal
Preparació
Llaveu els pebrots i assequeu-los amb un drap. Jo prefereixo treure les llavors, si son molt petits potser no fa falta.
Fregiu els pebrots amb l’oli en una paella ampla. Pocs minuts, que no es cremin. Reserveu-los.
En el mateix oli, afegiu-hi l’all, els tomàquets pelats i tallats a trossos, saleu i coeu la salsa fins al punt que us agradi.
Quan estigui feta, afegiu-hi els pebrots, barregeu, continueu amb la cocció per un parells de minuts més, afegiu-hi l’alfàbrega, tapeu i apagueu el foc.
Coeu la pasta en abundant aigua salada, escorreu-la (no massa, que quedi sense aigua però no seca del tot) i aboqueu-la en la paella amb la salsa. Remeneu amb foc viu un minut, emplateu i buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 8
Noia, cada vegada m’agrada més el teu blog. Aquesta recepta té una pinta espectacular. Demà compro pebrot del Padrón!
Author
Aha! Doncs així es diuen. Entrada corregida! Gràcies!
Que bons i gustosos han de quedar amb els pebrots del padró!!! I si te’n surten de picants ja és la bomba!
petonets
Author
Per aixó no li poso bitxo… mai se sap! 🙂
Jo també m’apunto a la loteria del picant amb aquests pebrots!
Pingback: 23. AI ANTONELLA, JO QUE SÓC COM DON ALTOBELLO « +Ullcluc
Pingback: Via Lliure, RAC1 cap de setmana del 3 i del 4 d’agost | La pasta per als catalans
Pingback: Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó | La pasta per als catalans