Primer de tot, la foto no li fa justícia a aquesta recepta. Els tornaré a fer i faré una foto més maca.
Segon, em faltava el julivert.
Aquí la recepta com hauria de ser.
Ingredients per a quatre persones
- 360 g de pasta curta. Jo he fet servir pennoni, o sigui uns macarrons molt grans.
- 2 pebrots vermells
- 1 llauna de tonyina
- un grapat d’olives negres d’Aragó
- oli d’oliva
- 1 gra d’all
- bitxo
julivert
Preparació
Escaliveu els pebrots, jo els faig en una graella elèctrica, els peleu, li traieu les llavors i la part blanca interior.
Traieu el pinyol a les olives.
Coeu la pasta en abundant aigua amb sal.
Passeu els pebrots pel minipimer afegint una mica de sal i un cullerot d’aigua de cocció de la pasta.
En una cassola on després hi abocareu la pasta, escalfeu l’oli i saltegeu l’all i el bitxo, afegiu-hi els pebrots, la tonyina i les olives i deixeu que faci xup xup per uns minuts.
Escorreu la pasta molt al dente. Continueu la cocció a la cassola un parell de minuts més afegint dues cullerades d’aigua de cocció. Al final afegiu-hi el julivert picat i cap al plat.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 5
La aparença és potent, els meus néts li costa menjar verdures pro la pasta els agrada per molt posàs fàcil per ells i de ferma content a mi.
Gràcies, moltes gràcies.
La presència és extraordinària.
Mis nietos no les gustan las verduras y la faena es mía para disimularlas.
De está manera creo que quedaremos ellos y yo contentos.
Gracias por la idea.
Ya que a ellos la pasta si les gusta.
Muchas gracias.
Molt bons
Author
Moltes gràcies!
Author
Moltes gràcies a tu!