A l’estiu m’agrada molt preparar receptes amb mató o ricotta. Son formatges fresquets, les salses són tèbies, no cremen i combinats amb verdures et proporcionen un plat complert.
Aquesta recepta la vaig fer a principi de l’estiu i va ser una manera amb que il bambino s’empassés una mica de verdura més.
Ingredients per a 2 persones
- 160 g de cargols o macarrons
- 6 pastanagues grandetes
- 100 g de mató
- 1 cullerada abundant de parmesà
- nou moscada
- pebre
Preparació
Coeu les pastanagues al vapor o bullides. Passeu-les per el minipimer amb el mató, el parmesà, el pebre i la nou moscada.
Coeu la pasta. Guardeu un cullerot d’aigua de cocció.
Escorreu la pasta i aboqueu-la en un bol o en la mateixa olla de cocció. Afegiu-hi la crema obtinguda i si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua de cocció perquè la salsa es torni una mica més fluida.
Emplateu i serviu amb una mica més de parmesà.
Podeu substituir el mató amb ricotta. En aquest cas, quan feu la barreja al minipimer no cal afegir el parmesà, només al final.
Fàcil oi?
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 6
M’ha encantat aquesta salsa, Antonella. Fixa’t, que sóc una fan del mató i la pastanaga també em perd, la poso a tot arreu!! Apuntada per un dia d’aquests! Gràcies per compartir-la. Petons!
Author
Gràcies Marina!
Ens encanta aquesta pasta i les teves receptes fan agafar gana a qualsevol!
Per cert, tens un regalet en el nostre blog! 😉
Author
Ep! Moltes gràcies!
Boníssim! No tenia parmesà i li he posat una mica de crema de llet per substituïr el formatge. Ha quedat bé, la propera vegada m’asseguraré de tenir parmesà! 🙂
Author
Gràcies! El parmesà li dona un toc més salat, amb la crema de llet segur ha quedat boníssim i més suau… ho haig de tastar! Records