Ingredients per a dues persones
160 gr. de eliche (o penne, penne rigate, spaghetti)
2 carbassons
1 ceba
oli
parmesà ratllat
Preparació
Talleu la ceba i poseu-la a sofregir amb 4 cullerades d’oli, a flama baixa. Talleu els carbassons a daus i quan la ceba comença a agafar color, afegiu els carbassons a la paella i deixeu que coguin uns 10 minutes.
Mentrestant poseu a escalfar l’aigua i coeu la pasta en abundant aigua salada. Escorreu la pasta al dente i aboqueu-la a la paella.
Amb el foc una mica més fort remeneu la pasta uns parell de minuts, afegiu-hi dos cullerades de parmesà ratllat, remeneu un minut més. Emplateu i acabeu el plat amb una mica més de parmesà.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 10
Aixó sí que és economia d’ingredients. Amb 5 dels mateixos ja tens un plat en quinze minuts. Interessant el tema linguistic, jo sense cap criteri -soc de ciències, heh- em decanto per la segona opció!!
Fàcil sana i bonissima!! Molt bona recepta! Petons
Author
Efectivament és molt bona. En aquestes ultimes dues setmanes la vaig fer per mi soleta ja tres vegades. 🙂
Author
Aixó mateix, en 15 minuts. Sciué sciué 🙂
Pingback: lapastaperalscatalans a la ràdio! | La pasta per als catalans
Ens ha encantat. I els nens, que normalment fugen de la verdura, s’ho han menjat molt bé. Ja tinc ganes de provar una altra recepta…
Author
Que bé! si als nens tampoc li fan el pes els llegums, prova la pasta amb cigrons o amb llenties, amb el meu funciona!
Molts records i gràcies
Pingback: El poder d’un carbassó ratllat | La pasta per als catalans
Gràcies un cop més per les teves receptes, però avui hem provat aquesta i l’hem trobat una mica poca-solta. A casa comentàvem que potser una mica de pebre li donaria una mica més de gust. Com ho veus?
Author
Bon dia Ferran!
Les receptes de pasta no són una ciencia exacta com els pastissos per exemple, que se t’equivoques amb el pes de l’ou ja no queda bé.
Les podeu tunejar a segona dels vostres gustos. El toc de pebre li quedarà perfecte. Si hi afegiu menta als carbassons abans d’abocar-hi la pasta també.
Si els carbassons els fregiu ben fregidets encara serà més bona 🙂
Moltes gràcies a vosaltres!