He aprofitat ja les compres d’ahir, i avui per dinar he preparat orecchiette con i broccoli. Un plat ràpid i senzill. També es pot preparar amb fusilli o penne rigate . Per bròquil vull dir això, que sempre em confonc.
Ingredients per a 2 o 3 persones (depèn de la gana)
- 300 de bròquil ja nets i tallats
- 2 alls
- 3 cullerades d’oli
- bitxo
- 175 gr. de pasta
- parmesà
Preparació
Bulliu el bròquil net i tallat en abundant aigua salada. Quan estigui fet (no massa), retireu-lo amb una escumadora i guardeu l’aigua de cocció. En una olla gran sofregiu els alls sencers i pelats i el bitxo un parell de minuts. Afegiu-hi el bròquil i deixeu coure 4-5 minuts.
Aprofiteu de l’aigua del bròquil per coure la pasta. Si no fos suficient en podeu afegir-ne més.
Coeu la pasta. Abans de escorrer-la guardeu un got de l’aigua de cocció. Quan estigui al punt escorreu-la i aboque-la a la paella. Remeneu un parell de minuts i si fos necessari afegiu-hi una mica d’aigua perqué no es sequi massa. Serviu-ho molt calent amb parmesà rallat.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 9
Brava! Love, love, love your blog!!!
Anto, m’ho apunto!!! M’encanta el bròquil, …i amb la pasta crec que serà l’unica forma que aconsegueixi que els meus fills tastin el bròquil!! gracies!!
Bonissim….
Pingback: lapastaperalscatalans a la ràdio! | La pasta per als catalans
Pingback: Pasta amb bròquil i sobrassada | La pasta per als catalans
Pingback: Visita a la fàbrica de pasta Sandro Desii | La pasta per als catalans
Pingback: Pasta amb bròquil i botifarra | La pasta per als catalans
Pingback: Pappardelle amb crema de porros i cansalada viada | La pasta per als catalans
Afegiu-hi anxoves queda de conya