Nova pasta, nova recepta.
Fa dies que estic provant aquesta marca, Rustichella d’Abruzzo i he de dir que la trobo molt bona.
Tinc orecchiette que vaig fer amb bròquil…
…paccheri que encara no he encetat i pappardelle, que vaig preparar amb aquesta salseta de porros.
Porros, cansalada, sàlvia i les pappardelle de @rustichelladabruzzo
Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data:
Ingredients per 4 persones
- 320 g de pappardelle
- 1 porro
- 2 talls d’un centímetre cadascú de cansalada viada amb pebre
- caldo (jo en tenia de verdures d’Aneto)
- oli
- parmesà ratllat
Preparació
Talleu el porro a rodanxes molt primes. Escalfeu un raig d’oli i afegiu-hi el porro.
Un parell de minuts remenant i afegiu-hi el caldo, a poc a poc, fins que el porro estigui ben tou, passeu-lo per el minipimer i guardeu-lo.
En una paella antiadherent sense oli, coeu la cansalada fins que estigui cruixent.
Coeu la pasta i abans d’escórrer-la, guardeu un parell de cullerots d’aigua de cocció.
Diluïu la crema de porros amb l’aigua de cocció de la pasta fins que tingui la textura desitjada. Escorreu la pasta, aboqueu-la a l’olla amb la crema, afegiu-hi la cansalada, remeneu-ho be i si fa falta hi podeu afegir una mica d’aigua més.
Parmesà i buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Fa una pinta brutal!!!
Moltes gràcies pel teu magnífic bloc.
Author
Merci! 🙂