Hola a tothom i bentornata a mi.
Torno a penjar receptes després d’una llarga pausa i ho faig amb una recepta súper fàcil i sorprenent a l’hora.
Encara queden flors de carbassons als horts?
Sabeu que si després els voleu coure a la paella o al forn els podeu congelar? Si els voleu arrebossar o farcir no, s’ha de fer al moment.
Per aquest plat necessiteu:
- pasta curta (jo he fet servir macarrons integrals de la marca Del Verde)
- flors de carbassons
- herbes aromàtiques (sàlvia, menta, alfàbrega)
- all
- una llimona no tractada
Preparació
Res, oli abundant a la paella, un all a lamines i abans que agafi color hi afegiu les flors. Un parell de minuts que panseixin i hi afegiu les herbes. Apagueu el foc i tapeu i que les herbes treguin tot l’aroma amb la mateixa escalfor de la paella.
A part coeu la pasta, escorreu-la al dente, aboqueu-la a la paella amb els carbassons on heu tornat a encendre el foc. Saltegeu-la per un parell de minuts i afegiu-hi la pell ratllada de la llimona.
Cap al plat i buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 4
Mmm quina Bona pinta que te tot! Et felicito per la pagina, l’acabo de descobrir. m’encanten! Fa poquet que visc a Italia i m’està ajudant molt per fer-me amb la cuina italian@. Graciees per les teves receptes!
Author
Gràcies a tu! Espero que t’agradin 🙂
Hola, tinc un dubte: Cal treure el pistil de les flors abans de cuinar-les?
Gràcies .
Author
Hola! Sisí, jo el trec. 🙂