No és gens típic, gens tradicional, és una recepta que vaig tastar a un sopar a casa d’una amiga al meu poble l’estiu passat. Acompanyat d’una amanida pot ser un segon plat d’un sopar lleuger o pot fer part dels antipasti. Versàtil.
Ingredients
- 400 g de verdura tallada a la juliana. Aquí hi he posat carbassons, pastanaga, una patata petita i cebollí. Sense cebollí queda igual de bó.
- 2 ous grans o tres petits
- 1 terrina de Philadelphia a les herbes (o un altre formatge cremós que us agradi, crema de camembert, de brie, mascarpone, una barreja de mascarpone i roquefort…)
- 100 g de pernil de gall dindi fumat, que és lo que prefereixo o qualsevol altre embotit
- sal i pebre
Preparació
Talleu les verdures a la juliana. Millor escórrer els carbassons amb l’adjuda d’un drap de cuina.
Afegiu-hi els ous batuts, sal i pebre i barregeu-ho bé.
Cobriu amb paper de forn la safata del forn i poseu-hi la barreja que haurà de cobrir la safata sencera. Feu atenció que no hi hagin forats. Coeu-lo al forn per 10 minuts a 180º.
Si feu servir Philadelphia, ajuda si el poseu quan encara sigui calent, s’esten millor.
Afegiu-hi el pernil i amb l’ajuda del paper forn enrotlleu-lo a poc a poc.
Es pot servir tebi o fred. El podeu guarnir amb amanida verda, de patates, ruca o amb una mica de pesto diluït amb oli.
Èxit assegurat!
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 8
Molt bona pinta!!! Gràcies.
Una petita correcció ortogràfica. “Gall dindi” (Sense apòstrof)
Es veu boníssim, Anto, i molt original!
Quin deler!
Quina bona pinta!
Boníssim i facilíssim !!
Gràcies !!
Author
Moltes gràcies!
Ho faré demà!!! Crec que és tracta d’una aposta segura.
vaig substutuir la pastanaga per bolets portobello i no va ser la millor opció per que va quedar massa hidratat, però boníssim igualment.
Recepta creativa i divertida de fer.