Pasta amb xampinyons i pèsols

AntonellaCasarecce, Cintes de curri, Farfalle, Fettuccine, Mezze maniche, Paccheri, Penne rigate, Salses, Tagliatelle, Tortiglioni, Vegetals 4 Comments

Compartir aquesta entrada

He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37.

He fet servir penne rigate, també podeu fer servir paccheri, tortiglioni, pappardelle, casareccie

Ingredients per a 4 persones

  • 350 g de pasta
  • 250 g de bolets, jo tenia xampinyons però en temporada de bolets qualsevol bolet que us agradi. Amb ceps ha de quedar boníssima.
  • 200 g de pèsols
  • 100 g de cansalada viada tallada a daus
  • 1 ceba petita
  • oli, sal i pebre
  • parmesà ratllat

Preparació

Talleu la ceba a trossets molt petits i la cansalada a daus. Renteu i talleu els bolets a trossets.

En una cassola on després hi haureu d’abocar la pasta escalfeu un raig d’oli generós. Comenceu amb la ceba. No la volem sofregir, només que quedi tova.
Després afegiu-hi la cansalada i quan la grassa quedi transparent afegiu bolets i pèsols alhora.
Ajusteu de sal i pebre, afegiu-hi mig got d’aigua i deixeu-ho coure amb taba i amb flama fluixa fins que els bolets i els pèsols estiguin fets. Ha de quedar caldós com en la foto.

Coeu la pasta amb abundant aigua, escorreu-la al dent poc a poc amb una escumadora i aboqueu-la a la cassola amb la flama encesa. Remeneu-ho tot per un parell de minuts. Volem que la pasta deixi anar el midó i lligui amb el suc fent com una salseta.

Avui tenia aquest mig sobre de emmental ratllat que havia d’acabar però lo seu seria acabar de saltejar-ho amb una bona ratllada de parmesà o pecorino.

Emplateu-ho i buon appetito!

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Pasta Di Martino (@pastadimartino) in data:

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. Aquestes receptes, que per si no són difícils, són les millors. Un bon plat de pasta, amb el què sigui, sempre és un molt bon plat.

    petons

  2. Post
    Author
  3. Post
    Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *