Més senzill, impossible. Talleu les albergínies a rodanxes i passeu-les per la planxa. Quan les tingueu totes cuites, en un contenidor poseu-hi una capa d’albergínies; afegiu-hi unes quantes làmines d’all, un puntet de sal, una mica de bitxo, una mica d’orenga i cobriu amb oli. Feu una altra capa d’albergínies i un altra vegada all, sal, bitxo, orenga, oli. Continueu fins que s’acabin les albergínies. Al final totes les albergínies han d’estar cobertes amb oli. Abans de servir espereu unes hores. Si les albergínies xuclen l’oli, afegiu-n’hi més.
Aquest plat és bo per acompanyar carn a la brasa, amanides, formatge…
I que fem amb tot l’oli quan s’hagin acabat les albergínies?
El posem en una paella (amb tot el que queda, làmines d’all, bitxo, orenga) i l’escalfem sense que l’all es cremi.
Preparem els espaguetis i quan estiguin al punt els escorrem i els posem a la paella. Afegim una mica de pa ratllat, remenem i emplatem.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 5
Jo faig sovint aquesta albergínia, però la faig al forn, queda deliciosa… com l’oli quan s’ha acabat l’albergínia, allò amb un tros de pa és pecat, segur!
Podries activar d’alguna manera el seguiment dels comentaris per correu electrònic? No recordo mai a tornar pels blocs on comento 🙁
Author
Hola! Si aquest comentari t’arriba per email, ja m’ho diras… i si no t’arriba, m’espavillarè per activar aquesta funció… tot aixó em resulta una mica més complicat que cuinar pasta 🙂
No, no m’arriba, he vingut de visita a veure si havies contestat 🙁
Normalment a la configuració del bloc apareix algun lloc on es pot habilitar el seguiment per correu.
Pingback: Menú per quan vols primer i segon plat | La pasta per als catalans
Pingback: Espaguetis amb lo que sobra de les verdures a la planxa macerades amb oli | La pasta per als catalans