Angules de blat Sandro Desii amb carxofes, ou trencat i micuit – Recepta d’autor

AntonellaAngules de blat, Les vostres receptes, Salses 4 Comments

Compartir aquesta entrada

Aquesta recepta me l’envia l’Òscar Ruiz, xef del restaurant Brasa d’Or de Lleida que vaig tornar a veure a la presentació de La pasta per als catalans a Lleida.

Va fer servir una pasta d’en Sandro Desii, les Angules de blat i va crear aquest plat que té una pinta boníssima. Encara no he provat a fer-ho, no he tingut el temps, us deixo la seva recepta. Ja em direu!

Ingredients per a una persona

  • 2 grans d’all laminats fins
  • 1 bitxet petit
  • 1 ou
  • 2 carxofes netes i laminades
  • 70g d’angules de blat Sandro Desii
  • una mica de foie micuit d’ànec
  • sal
  • oli d’oliva

Bullirem la pasta amb abundant aigua, una mica de sal i un raig d’oli. Quan estigui llesta, l’escorrem.

Paral·lelament, saltejarem els alls amb el bitxet en una paella amb oli d’oliva, i quan estiguin rossets hi afegirem les angules Sandro Desii i ho saltejarem tot junt.

Netegem les carxofes i les tallem a làmines. Les enfarinem i salem una mica, i les fregim amb oli d’oliva en una altra paella. Quan estiguin rosses, les retirem i les dipositem sobre un paper absorbent per treure’n l’oli sobrant. Posteriorment, fem un ou ferrat amb l’oli d’oliva.

Muntem el plat disposant les angules amb els alls saltejats al centre, a sobre l’ou (el trenquem al damunt de la pasta), i al voltant d’ells posarem les carxofes. Quan tot això estigui muntat, hi rallarem foie micuit d’ànec a gust i hi afegirem un petit raig d’oli d’oliva. All restaurant, el toc del xef consisteix en ratllar a sobre de la composició una mica de tòfona negra, que li dóna un toc espectacular.
Senzill, elegant, efectiu i saborós!

Molt simple no? A veure si després de festes cau!
Buon appetito!

Logo Brassa d'or

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. Hola Antonella totes les Receptes fan una bona pinta,moltes Felicitats pero aquest blog,en podrías dir a en puc trobar les ángules de blat.
    Moltes Gracies

  2. Post
    Author

    Hola Jordi!
    A Barcelona pots trobar la pasta Sandro Desii en aquestes botigues
    – En els supermecats de tots els Corte Inglés de Barcelona

    – I Love Food – C/Muntaner 476

    – Temps de Terra – Plaça Camp 51

    – BonApat – Passeig del Born 54

    Records!

  3. Pingback: Angules de blat amb calamars | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *