Sbriciolata vol dir esmicolada, degut a l’aspecte d’aquest pastís. M’heu demanat uns quants la recepta. Després d’haver provat unes quantes versions m’he quedat amb aquesta de la Benedetta i aprofito per recomanar-vos el seu blog. En italià, això sí però totes les receptes tenen vídeo.
Ingredients
- 400 g de farina
- 150 g de sucre
- 120 de mantega
- 2 ous
- 1 sobre de llevat en pols
Aquí teniu el vídeo sencer. Ella la fa amb una crema de ricotta i cacau. En realitat podeu fer servir aquesta massa amb el que vulgueu. Per la meva versió amb crema de llimona, després del vídeo trobareu les dosis.
Per la crema de llimona
- El suc de 2 llimones (110g)
- 2 ous
- 20 g de mantega
- 100 g de sucre
Si teniu la Termomix, podeu posar tots els ingredients a l’hora i coue-ho per 8 minuts a 90º.
Per fer-ho la cassola, bateu primer els ous amb el sucre, afegiu-hi el suc de les llimones i la mantega i coeu-ho amb la flama baixeta per 8 minuts tot remenant.
Entre nosaltres: faig també la massa amb la Termomix #joconfesso
Ja em direu que tal us queda!
Bon profit!
T'ha agradat? Comparteix-ho!