O com diu tothom, banana bread, però que no sigui jo a tirar la primera pedra.
Us he compartit un parell de vegades aquesta recepta a Instagram, la deixo aquí per tenir-la a mà. I com l’he tornat a fer per tercera vegada en una setmana…
- 3 plàtans molt madurs
- 1 ou
- 150 g de sucre morè
- 150 g de farina
- 60 ml d’oli de gira-sol
- 1 cullereta d’extracte de vainilla
- 1 sobre de llevat en pols
- 100 g perles de xocolata
Jo ho barrejo tot junt en la Termomix. Si no aixafeu els plàtans, reserveu, després bateu l’ou amb el sucre, afegiu l’oli, la farina, el llevat, els plàtans, la vainilla i per últim la xocolata.
En forn per 30 minuts a 170°
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Bona nit Antonella, llegir el teu blog i provar les teves receptes sempre ve de gust. Vull fer el pa de plàtan amb la thermomix. Quina velocitat i temps fas servir. Gràcies!
Author
Hola Esther.
Ho barrejo tot a velocitat 4 per uns 20 segons. Ja em dius com et queda!
Salutacioncs