Després de moltes proves, així com pel pa de plàtan, us comparteixo la millor recepta que he tastat pel pa de pessic de taronja.
Ingredients:
- 250 g de taronja ecològica
- 250 g de farina
- 200 g de sucre
- 3 ous
- 100 ml d’oli de girasol
- 1 sobre de llevat
Per al glacejat:
- 2 taronges, sempre eco
- 120 g de sucre
Preparació
Renta i talla la taronja i tritura-la fins a convertir-la en puré.
Munta els ous amb el sucre, afegir l’oli i el puré, i finalment la farina i el llevat.
Fes servir un motlle per plum-cake al forn preescalfat a 180 °C durant uns 45 minuts (fer la prova de l’escuradents per comprovar que estigui cuit).
Per al glacejat, talla mitja taroja a rodanxes i fes suc amb l’altra meitat més l’altra taronja sencera. Posar-ho tot en una cassola, afegir el sucre i coure a foc baix fins que faci bombolles. Ha de quedar mig líquid.
Treure el pastís del forn, decorar amb les taronges caramel·litzades i abocar el glacejat (si s’ha solidificat massa, escalfar-lo de nou).
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!