Espaguetis amb popets

AntonellaBavette, Linguine, Peix, Spaghetti, Vermicelli 6 Comments

Compartir aquesta entrada

Continuem amb peix. Aquest és un plat molt típic de Nàpols. Els pops preparats en aquesta manera també s’anomenen alla Luciana, del nom del barri napolità de Santa Lucia.

Ingredients per a 4 persones

  • 320 gr. di espaguetis o linguine
  • 500 gr. de popets ja nets
  • 400 gr. de tomàquet natural (també en llauna)
  • 100 gr. d’olives d’Aragó
  • 25 gr. de taperes
  • 50 gr. d’oli
  • 2 alls
  • bitxo
  • julivert

Preparació

En una cassola de terrissa, sofregiu l’all i el bitxo amb l’oli. Abans que l’all agafi color, afegiu-hi el tomàquet pelat i trossejat i coeu per 10 minuts. Afegiu-hi els pops, les olives sense pinyol, les taperes ben rentades i deixeu coure una quart d’hora amb tapa i un quart d’hora sense tapa a foc baix.

Coeu la pasta en abundant aigua salada. Escorreu-la al dente i torneu-la a posar a l’olla de cocció. Afegiu-hi la meitat de la salsa (guardeu la majoria dels popets), barregeu bé. Emplateu i completeu el plat amb una cullerada de salsa i els popets al damunt dels espaguetis i una mica de julivert picat.

Bon profit!

Foto
La pasta amb salsa de popets de la Montse, gràcies per les fotos!

Espaguetis amb popets d’en Toni, gràcies!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 6

  1. Ep, a aquesta sí que m’hi apunto 🙂
    Jo, com l’Òscar, m’agraden molt els popets, però en compro molt poc sovint (potser per això m’agraden tant).

  2. Jo ja ho he tastat! Queden boníssims!! Volia enviar una foto de cuinera-mindundi, que no te res a veure amb les teves, però no se com fer-ho!!!

  3. Post
    Author
  4. Pingback: Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó | La pasta per als catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *