Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo!
He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà!
De totes maneres m’ha agradat molt, moltes gràcies al Josep, el responsable de marketing d’Aneto per pensar també en mi per aquesta campanya de Nadal.
Ara em falta que em vulguin al Karakia!
Aquí el programa i la recepta. Bona visió i buon appetito!
Ingredients per a 4 persones
- 320 g d’espaguetis
- 200 g de carbassons
- 250 g de gambes pelades
- 8 gambes senceres
- 150 g de salmó ja net i esmicolat
- 1 litre de fumet de marisc i peix de roca Aneto
- mitja ceba j
- julivert fresc
- oli d’oliva
Preparació
Tallem els carbassons a rodanxes molt primes. Els fregim amb abundant oli i els reservem.
En una cassola ampla i antiadherent, on després acabarem la cocció dels espaguetis, escalfem un raig d’oli i hi coem les gambes senceres. També les reservem.
Al mateix oli, hi coem les gambes pelades, un parell de minuts només, i les reservem. Sempre amb el mateix oli, coem el salmó esmicolat fins que estigui daurat i el reservem.
Posem l’aigua a bullir i, alhora, escalfem el fumet de peix. Afegim una mica d’oli més a la paella i enrossim la ceba ratllada.
Coem els espaguetis exactament la meitat del temps indicat pel fabricant.
Els escorrem i els aboquem a la cassola amb la ceba. Hi anem afegint el fumet a poc a poc, com si fos un risotto, remenant de tant en tant fins que els espaguetis estiguin cuits. Un parell de minuts abans d’acabar la cocció, hi incorporem els carbassons fregits, les gambes pelades i el salmó. Acabem la cocció dels espaguetis i els emplatem.
Decorem el plat amb les gambes senceres i el julivert picat.
Bon profit!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 15
T’entenc perfectament, jo després de gravar vaig estar dos dies sense dormir jajajaja
Author
😀 a veure que heu preparat!!! 🙂
Hola Antonella, et vaig veure ahir a l’espai Cuines per que me’l miro sempre que puc i em va cridar l’atenció que visquessis a sant Vicenç de Montalt.
Jo tambè hi visc des de fà 1 any, venint de BCN!
La recepta em va sembla molt bona.
Una salutació i si fàs algún altre curset, m’agradaria rebre informació.
Carme Vives
Hola Antonella:
Es cert que estaves una mica seriosa, pero a resultat molt profesional, felicitats.
La recepta tan bona com sempre.
Records
Josep.
Els espaguetis amb gambes salmo i cárbassons bonissims
Author
Moltes gràcies!
Author
Hola Carme! Jo també he viscut uns anys a Barcelona abans de vindre a Sant Vicenç. Si faig alguna cosa t’aviso! Gràcies per el comentari!
Acabem de sopar ho, boníssim!
Author
Gràcies!
Vaig provar el plat ahir. Excel.lent!
Moltes gràcies per contestar i fins a la propera!
Ah! i estic d’acord que el producte que ven l’Anita al mercat dels dissabtes, es bonissim.
Aquesta nit menjaré uns espinacs que tenen una pinta inmillorable….
Author
😀
Author
ah! gràcies!!
Pingback: Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons - Botiga celler alimentació artesana i proximitat online