Ingredients
- 400 g de pappardelle
- 500 g de carn picada (porc i vedella)
- 400 ml aproximadament de brou de carn
- Oli d’oliva verge extra
- 1 pastanaga
- 1 tros d’api
- 1 ceba
- 200 g de pèsols
- 1 got de vi blanc sec
- 1 cullerada de Maizena (o farina)
- Sal, pebre, nou moscada
Preparació :
Tritura finament la pastanaga, l’api i la ceba.
En una cassola gran, escalfa una mica d’oli d’oliva verge extra i afegeix les verdures triturades i deixa coure per 10 minuts.
Afegeix la carn picada i rossegala fins que estigui daurada.
Ajusta de sal, pebre i nou moscada al gust.
Aboca el vi blanc i deixa evaporar l’alcohol.
Afegeix els pèsols i remena bé.
Afegeix el brou de carn i deixa coure a foc baix durant uns 30-40 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix la maizena (o la farina) al preparat i remena fins a obtenir una consistència cremosa
Mentrestant, cou les pappardelle en abundat aigua amb sal, escorre-les quan estiguin al dente i afegeix-les al ragú.
Afegeix una mica d’aigua de cocció i remena durant uns minuts més
Serveix les pappardelle amb parmesà ratllat.
Buon appetito!
Visualizza questo post su Instagram
T'ha agradat? Comparteix-ho!