L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir …
Tubettoni mar i muntanya
O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats. Ingredients per dues persones 160/200 …
Chifferi amb crema de bolets
Un plat de pasta nascut amb el COVID-19, en l’intent de buidar restes de coses del congelador i que ha quedat prou bé per explicar-lo i que segurament repetiré. Espero …
Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties
La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …
Pasta amb pèsols, pernil i ou
Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …
Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic
Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …
Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic
Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …
Pasta amb carbassa i salsitxa a la Cuina de Carbó
Al programa de la Mireia Carbó ahir vam parlar de pasta amb carbassa. Vaig explicar unes receptes que ja he publicat, la pasta amb carbassa clàssica, la pasta amb carbassa …
Minestrone amb pasta
El minestrone és una minestra de verdures. No existeix la recepta perfecta, ni quantitats establer-tes ni una llei que diu quines verdures sí i quines no. Us explicaré com ho …
Pasta amb carbassa i ceps
Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …
Pasta amb tonyina fresca i albergínies
Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …
Pasta amb pèsols
Quin estació millor que la primavera per una boníssima pasta amb pèsols? És un plat molt simple, ràpid de preparar que agradarà a tothom, grans i petits. Aprofitarem dels pèsols …
- Page 1 of 2
- 1
- 2