La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …
Penne rigate amb ragù blanc de botifarra
Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …
Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta
Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …
Pasta amb figues i rocafort
Aquest és un plat que no m’hauria mai atrevit a fer si no tinguessis un bloc de pasta. Potser si l’hagués trobat en un menú de un restaurant a Itàlia …
Pasta amb crema de pebrots a la Cuina de Carbó
Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …
Pasta amb ricotta i botifarra
Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …
Pasta amb carxofes, pernil i safrà
Temps de carxofes, encara que diuen que els últims freds les han fetes mal bé. Aprofitem de les poques que queden per un altre plat de pasta amb carxofes. La …