Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …
Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic
Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …
Angules de blat amb calamars
Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …
Pasta amb carbassa, olives i romaní
Avui he provat aquestes penne rigate de la marca Delverde, disponibles als supermercats Sorli Discau. He de dir que aquesta pasta ha sigut tot un descobriment. Sent una marca del …
Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic
Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …
Maccheroni alla Rossini
Bon dia i bones festes! Com van quedar els galets i els canelons? Encara que esteu gaudint de la pasta vostra avui us proposo un plat interesant, un plat de …
Angules de blat Sandro Desii amb carxofes, ou trencat i micuit – Recepta d’autor
Aquesta recepta me l’envia l’Òscar Ruiz, xef del restaurant Brasa d’Or de Lleida que vaig tornar a veure a la presentació de La pasta per als catalans a Lleida. Va …
Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja
Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja? Aquest plat? La recepta a la pàgina 118 del …
Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic
Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …
Espaguetis amb “pomodorini del piennolo”
Aquesta setmana estic a Itàlia i avui el meu pare m’ha preparat el seu plat estrella: espaguetis amb tomàquets del piennolo. Són tomàquets per penjar (d’aquí el nom) propis de …
Pasta amb crema de coliflor, julivert i llimona per el Gran recapte d’aliments 2013
Aquest any torno a participar a la iniciativa de Blogs contra la fam per fer difusió del Gran recapte 2013 del Banc d’aliments que serà els dies 29 i 30 …
Espaguetis amb rovellons
Els rovellons a Itàlia es coneixen sobretot a Calabria, a l’altiplà de la Sila, on li diuen rositi. I no. Com m’ha fet notar la Carme Gamero (@laSierpita) lo que …