Al mercat del dissabte l’Anita només té productes de temporada. I aquest any la temporada no s’entén gaire: hi havia uns últims carbassons que han tardat a acabar-se, les carxofes que …
Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!
Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …
Penne rigate amb ragù blanc de botifarra
Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …
Orecchiette
Originàries de la Pulla, la regió meridional que té Bari com a capital, les orecchiette s’assemblen a unes orelles (orecchie en italià) petites, i d’aquí els ve el nom. Tenen …
Tagliolini amb carbassons i les seves flors
Abans que s’acabin les flors de carbassons, us volia explicar aquesta recepta, un experiment, que a casa ha tingut molt èxit. En Sandro Desii m’ha fet tastar aquesta nova línia …
Fusilli amb sobrassada
Experiment aprovat! Em feia una mica de por aquesta sobrassada amb pasta.. la clau ha sigut afegir-hi una mica de puré de patata. Ha quedat suau i lligada al punt… …
Calamarata amb carbassons i menta
S’apropa l’estiu, tornen els carbassons i torna la menta. I finalment penjo aquesta recepta que tinc pendent de l’estiu passat! M’agrada molt, però encara que els ingredients es trobin també …
Els macarrons de l’Anto
Eeep! Jo també tinc una recepta per els macarrons. La vaig preparar amb l’ajuda dels oients del Via Lliure! La trobeu al blog catalancuisine.cat, on publico el que vaig aprenent …
Roses de Sant Jordi. De lasanya, mozzarella i pernil
Heu passat un bon Sant Jordi? Jo sí. Vam estar per Barcelona, jo entre la Rambla de Catalunya i les Rambles, molta gent, molta calor, tot molt maco. Per la …
El plat preferit del James McAvoy és Linguine amb escamarlans
Fa un parell de setmanes vaig anar a Londres a veure The Ruling Class amb el James McAvoy. Sóc molt fan. Si tothom té un punt de friqui, aquest és …
Espaguetis amb oli aromàtic de soja i gingebre de Borges
L’altre dia em va arribar un detall molt maco i ben assortit de Borges. Entre altres, un producte que em va interessar molt, un oli aromatitzat amb soja i gingebre. …
Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada
El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …