Pasta i bacallà, una bona parella. Ja vam parlar de la versió vermella, aquesta n’és la blanca, una recepta una mica més rica de la que surt al llibre. Ingredients …
Paccheri farcits de crema de carxofes i patates
Us deixo aquest plat per el cap de setmana llarg que ve, que tindreu una mica més de temps per dedicar-vos a la cuina. Com sempre sembla difícil, però no …
Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic
Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …
Pasta amb crema de coliflor, julivert i llimona per el Gran recapte d’aliments 2013
Aquest any torno a participar a la iniciativa de Blogs contra la fam per fer difusió del Gran recapte 2013 del Banc d’aliments que serà els dies 29 i 30 …
Angules de blat amb gambetes
Us recordeu de la visita a la fabrica de pasta de Sandro Desii i de les angules que en aquell moment estaven fent? Doncs en tenia un paquet per tastar-les …
Pasta alla cardinale
Avui he preparat una pasta temàtica, fusilli alla cardinale. M’hauria agradat més acompanyar aquesta salsa amb paccheri (bufetades al cardinal sonava millor) però no en tenia, o amb strozzapreti (ofega …
Pasta amb tonyina fresca i albergínies
Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …
Rigatoni amb flors de carbassó
Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …
Pasta amb tonyina fresca
I comencem amb les receptes estiuenques. No és que aquesta pasta no es pugui menjar a l’hivern, però com està tot molt poc cuit, a mi em ve més de …
Paccheri amb calamars i pèsols
Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …
Fusilli corti col buco, ragù e ricotta
Ara que tenim el Ragù, amb quina pasta el combinem? Lo clàssic serien els ziti, trencats a mà, però podem fer servir qualsevol pasta amb un forat, penne, tortiglioni, rigatoni, …
Pasta amb bacallà (vermella)
Vermella, sí, perquè també n’hi ha una versió sense salsa de tomàquet, però la deixem per un altre dia. I que havia dit, espaguetis? Al final he fet servir paccheri, …
- Page 2 of 2
- 1
- 2