La pasta amb patates i musclos és un primer plat cremós, una combinació de terra i mar típica de la cuina siciliana i de la tradició del sud d’Itàlia Ingredients …
Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars
També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …
Pasta amb carbassons, tonyina, llimona i perfum d’alfàbrega i menta
Aquest estiu passat la Trini Gilbert em va demanar una recepta per l‘ARA Mengem i li vaig proposar aquesta combinació. A mi em va agradar molt, ja em direu. Aquest format …
Pasta amb xampinyons i pèsols
He vist aquest plat a l’Instagram de Pasta di Martino, m’ha agradat la combinació i l’he volgut reproduir. Experiment amb èxit. Aquí va aquesta recepta de confinament, dia 37. He …
Pasta amb carxofes
Tinc moltes receptes amb carxofes aquí al blog però faltava la més fàcil i ràpida de totes. Tant fàcil que no tinc foto a més del plat, sorry. Per aquesta …
Pasta e patate a crudo
O sigui pasta amb patates tot cuit alhora. Un plat molt poc equilibrat, però fa molt estiu. L’únic one-pot pasta que s’ha fet mai a casa nostra, de fet la …
Fusilli amb calçots i ricotta
Temps de calçots i de calçotades. I si sobren? Doncs experiment! Fusilli amb calçots! Per 4 persones vaig fer servir uns 6 calçots però si en teniu més endavant. Ingredients …
Pasta amb albergínies rostides
Un plat de pasta sciué sciué (napolità per ràpidament) que dedico als alumnes de les classes que fem a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó. Ells saben perquè 😉 …
Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes
Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …
Fregola sarda tostada amb botifarra i llenties
La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …
Pasta amb pèsols, pernil i ou
Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …
Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic
Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …