L’altre dia he publicat un vídeo a Instagram que us està agradant molt! Doncs la recepta amb les dosis aquí: Per els gnocchi La proporció és, més o menys, 150/200 …
Spaghetti amb musclos i espàrrecs
He vist aquest plat a l’Instagram de la Pasta di Martino, la meva pasta preferida entre totes i l’he replicat a la meva manera. L’experiment ha tingut èxit encara que …
Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola
La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …
Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada
El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …
Gnocchetti a l’Ermengol Amill
L’estiu passat vaig llegir Lliures o morts, del David de Montserrat i del Jaume Clotet. De fet el llibre el vaig comprar al maig, quan vaig conèixer els autors a …
Pasta amb ricotta, alfàbrega i pela de llimona
Un plat fresc, delicat, simple i ràpid. Ingredients per a 4 persones 320 gr. de pasta (farfalle, fusilli, mafaldine, gnocchi…) 200 gr. de ricotta (podeu substituir la ricotta amb mató …
Pasta amb gorgonzola, rúcula i nous
Aquest és un de aquells plats que es preparen en un moment. És pot preparar amb Gorgonzola, Formatge blau o Roquefort, el que més us agradi. Com a pasta, vaig …