Aquest format de pasta canvia de nom segons el fabricant. És semblant a un rigatone, però amb un diàmetre més petit, i les ratlles no són rectes, fan una mica …
Farfalle amb romaní i safrà
Aquesta és una recepta molt fàcil de fer i de veritat molt molt rapida. Per fer una pasta amb nata una mica diferent. És una salsa cremosa i lliga molt …
Pasta al forn amb carbassons i xampinyons
No recordo si ja ho vaig dir: de pasta al forn ni ha mil variants. Generalment com a salsa principal de la pasta al forn blanca tenim la beixamel. Per …
Pasta amb botifarra i xampinyons gratinada amb formatge
Aquesta és una recepta que dona una mica de entusiasme a un bolet que d’entusiasme en té molt poc, com és el xampinyó. Va bé per a qualsevol tipus de …
Pasta amb verdures a la planxa
Fa calor i no fa calor. Plou i fa xafogor. No s’acaba l’estiu, no comença la tardor. Resultat: pasta tèbia que encaixa amb el temps. I amb les verdures i …
Pasta amb salsa de espàrrecs, gambes i pernil salat
Això va passar el primer dia de vacances, a Londres a casa de l’Arturo un estimat amic mexicà. – Oye Antonella, ahora que estas aquí nos tienes que preparar una …
Pasta amb cervesa i salsitxa
Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …
Pasta amb tonyina fresca i albergínies
Seguim amb les albergínies que m’agraden molt i en tinc el mini hort ple. Aquest plat el vaig tastar a Sicilia fa uns quants anys. Així és com l’he preparat …
Pasta amb pebrots fregits
Una recepta que va preparar la meva mare quan ha estat aquí. Fregiu els pebrots i afegiu la pasta a la paella. Més fàcil que això? Ingredients per a 2 …
Pasta amb albergínies al forn
Potser l’expressió al forn no us sona massa d’estiu, però us asseguro que aquest plat és prepara sobretot a l’estiu primer de tot perquè els ingredients basics, albergínies i alfàbrega …
Pasta amb bròquil i sobrassada
Em sembla que aquesta serà la ultima recepta més d’hivern, que ja estic cansada. De fet la vaig preparar el mes passat amb la sobrassada que em va sobrar del …
Pasta al forn: candele amb ragù
El ragù napolità és una de les meves salses preferides. Perquè la preparació és tan llarga que fa que ara no es prepari sovint i la trobo a faltar, perquè …