Aquí teniu la recepta de galets farcits per aquest any, amb bolets i suc de rostit de vedella eco Pirinat que he trobo als supermercats Condis. Fem servir poquíssima carn …
Fusilli col buco amb crema de carbassa i gorgonzola
La carbassa es combina quasi amb tot. Potser és un dels ingredients amb que hi ha més receptes aquí al blog. Avui amb gorgonzola, que, depenent dels gustos podeu substituir …
Orecchiette amb peix espassa i cors de carxofes
Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …
Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!
Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …
Galets farcits de carbassons i gambes amb salsa de safrà
L’any passat ja us vaig proposar diferents receptes de galets farcits, com a compromís italo-català per les festes deia. Vam fer galets farcits de salsa bolonyesa gratinats amb beixamel, de …
Galets farcits de verdures. Cinquè (i últim) post nadalenc!
Ja hi som, és l’últim! Galets farcits de verdures sense ni l’ombra de beixamel, dedicats a Quim Monzó que acabo de descobrir té mania a la beixamel. Més endavant li …
Galets farcits de salmó i ricotta. Quart post nadalenc!
Més, més i més galets. Carn, marisc, coliflor i ara salmó. Senzills i ràpids.
Galets farcits de coliflor amb beixamel. Tercer post nadalenc!
Continuem amb els galets! Primer amb carn, després amb peix i ara amb verdura! Aquests, si no hi poseu el filet d’anxova, son per a vegetarians també. Jo continuo fent servir …
Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!
Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.
Galets farcits de carn amb beixamel. Primer post nadalenc!
Les tradicions m’agraden. Doncs perquè no combinar la vostra dels galets de Nadal amb la nostra de la pasta al forn? A partir d’avui, que és el dia que a …
Lumaconi o galets
Aquesta pasta a Itàlia es diu lumaconi perquè s’assemblen a la closca d’un cargol, lumaca en italià. Abans de vindre a viure aquí, mai no els havia tastat amb caldo. …