En el número de setembre de la revista Cuina hi surt una servidora amb els 10 ingredients essencials del rebost italià… napolità dic jo 🙂 I he recomanat algunes botigues …
Parlant de pasta amb el Pep Nogué
Aquest matí he estat a Catalunya Ràdio xarrant de pasta amb el Pep Nogué, Albert Pumerola, propietari d’Artipasta, i Anna Paré, dietista i nutricionista. Tot un plaer!
La pasta per als catalans… en espanyol
I quin espanyol, mare meva! Que si “la forquilla”, que si una “tallarina ampla”… fatal. Obviament La pasta per als catalans no ha estat mencionat ni de lluny, ni blog, …
Carbonara i #carbonaragate. Punt i final.
Quatre notes per explicar que va passar aquests dies amb tot això de la carbonara. Una web francesa, Demotivateur Food, va penjar al seu canal de youtube (que per cert …
Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!
Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …
Amb Nandu Jubany a la Tribu de Catalunya ràdio
El podcast!
Aquest diumenge un grapat d’espaguetis al RAR el suplement dominical de l’ARA
Els Spaghetti allo Scoglio ja els teniu vistos i tastats… …però uns espaguetis borratxos? Spaghetti ubriachi. Espaguetis borratxos. Aviat. #publicitatsubliminal Una foto pubblicata da Antonella (@pastacatalans) in data: 8 Set …
Eeep! Que ahir vaig sortir al suplement del diari ARA!
Ahir vaig sortir al suplement dels diumenges del diari ARA. Un gràcies a la Trinitat Gilbert! També van sortir unes receptes, la Pasta amb cigrons, que va ser la prima …
Demà estrena!
Benvolguts amics i seguidors, demà a les 13h al Via Lliure de RAC1 estrenarem una nova secció que es diu Ensenya’m a cuinar. Els protagonistes sereu vosaltres. M’ensenyareu a cuinar …
Fantasia by Escribà a Singapur
Ja he tornat! Bé de fa una setmana… Com ja us havia dit vaig anar a Singapur amb Comediants per la exposició Fantasia by Escribà, un xou de pastisseria que …
Espècies Protegides a Ràdio Barcelona i pennette amb salmó i vodka
A finals de Juliol vaig anar al programa Espècies Protegides a Ràdio Barcelona on vaig poder conèixer el Cocinero Fiel, tot un mite, i el Jorge Tylki que ens va …
La pasta a el Món a RAC1
Avui en Jordi Basté m’ha entrevistat a El món a RAC1 amb el Quim Monzó. El comentari que m’ha fet la majoria de la gent després del programa ha sigut: …