Des de quan Instagram ha tret la nova funció de vídeos estic provant a gravar les receptes més rapides. No sempre surten bé, s’ha de millorar però de moment vaig …
Pasta amb rocafort i peres
En italià hi ha una dita que diu ‘al contadino non far sapere quanto è buono il formaggio con le pere’, o sigui no diguis al pagès com és bo …
Pasta alla cardinale
Avui he preparat una pasta temàtica, fusilli alla cardinale. M’hauria agradat més acompanyar aquesta salsa amb paccheri (bufetades al cardinal sonava millor) però no en tenia, o amb strozzapreti (ofega …
Pappardelle d’ou i espinacs de Sandro Desii amb ceps secs
Fa uns dies vaig conèixer en Sandro Desii. Havíem quedat en un bar, em va dir que em volia conèixer perquè després de adonar-se de l’existència de aquest bloc volia …
Pasta amb crema d’ou i parmesà amb carbassons (Carbonara trista)
Jo no pensava en una carbonara trista quan la vaig fer, que se sàpiga! Em va agradar força. Però quan al Facebook vaig preguntar: – Qui ha dit que els …
Pasta al forn amb carbassons i xampinyons
No recordo si ja ho vaig dir: de pasta al forn ni ha mil variants. Generalment com a salsa principal de la pasta al forn blanca tenim la beixamel. Per …
Pasta amb carbassa i ceps
Una pasta que perfuma de tardor per la Recepta del 15, el repte que cada mes ens proposen al bloc Els fogons de la Bordeta. Aquest mes van de carbassa. …
Pasta amb figues i rocafort
Aquest és un plat que no m’hauria mai atrevit a fer si no tinguessis un bloc de pasta. Potser si l’hagués trobat en un menú de un restaurant a Itàlia …
Pasta amb verdures a la planxa
Fa calor i no fa calor. Plou i fa xafogor. No s’acaba l’estiu, no comença la tardor. Resultat: pasta tèbia que encaixa amb el temps. I amb les verdures i …
Fettuccine amb xampinyons
Primer de tot gràcies, gràcies i gràcies a tots per els vostres vots per els Premis Blocs Catalunya 2012. El bloc és finalista!! Encara gràcies. I ara anem per feina. …
Timbals de pasta i carbassons
Aquest mes els dels Fogons de la Bordeta han proposat per el seu repte de la Recepta del 15 el carbassó. I finalment després de uns quants mesos de pausa …
Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane
Senyores i senyors, la única, la immillorable, Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane. Eh que no serveix cap introducció més? No és un plat de pasta però sou molts …