Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …
Espaguetis amb pebrots i mozzarella
Una recepta fàcil per aprofitar dels últims pebrots italians (em fa molta gràcia això dels pebrots italians… per nosaltres són els pebrots verds llargs). Amb una mica de alfàbrega i …
Pasta amb gust de curri amb verdures i gambes saltades a la planxa
Hola a tots i una abraçada des de Singapur! Hi sóc per feina, amb Comediants, sí senyors! Estem treballant amb el Christian Escribà al projecte Fantasia, aquí teniu més detalls. …
Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic
Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …
Pasta amb carbassons al microones amb el Kit Pasta de Lékué
Fa uns quants dies la gent de Lékué es va posar en contacte amb mi perquè provessis el Kit Pasta, de la línia Native Microwave, un contenidor per coure la …
Paccheri farcits de crema de carxofes i patates
Us deixo aquest plat per el cap de setmana llarg que ve, que tindreu una mica més de temps per dedicar-vos a la cuina. Com sempre sembla difícil, però no …
Espaguetis amb tonyina i carbassó #amorplatúnic
Torna l’amor plat únic amb una nova recepta fàcil i rapida. Sempre gràcies a l’ajuda de la nutricionista Rosa Baró. Una coseta més sana en previsió de la recepta bomba …
Pasta amb bledes, olives i pa ratllat cruixent
No és un plat de cap de setmana, almenys per mi que menjo pasta més sovint que vosaltres. Sí perquè de les fotos que m’envieu, he notat que us hi …
Casarecce amb ricotta i espinacs #amorplatúnic
Tornem amb un amorplatúnic, equilibrat, sa i no massa calòric. Els protagonistes d’aquest mes són la ricotta (o el mató) i els espinacs. Ens explica la Rosa Baró, la nutricionista …
Gnocchi di patate amb col
L’altre dia vaig provar aquest plat típic dels Abruços. La recepta estava al llibre Il cucchiaio d’argento. Una mica adaptada, com sempre. I perquè. Perquè us vull presentar en Quirino, …
Pasta amb pèsols, pernil i ou
Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …
Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic
Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …