Dit i fet. O millor, menjat i penjat. Aquest matí he anat a despertar la senyora Anita per anar a collir flors de carbassons. Santa dona. Una recepta amb tagliolini, …
Espirals amb cansalada, ceps i llet per la Gran recollida de llet
Avui es celebra el dia mundial de la llet i aprofito per donar suport a la Gran Recollida de Llet a favor del Banc dels Aliments. Us deixo una recepta de …
Limoncello i que fer amb les llimones que sobren
Ja està fet el limoncello per aquest any. Ara a reposar uns mesos i per el final de l’estiu estará al punt. Ens toca acabar el de l’any passat. Fer …
Pasta amb espàrrecs de marge
Ara és el temps oi? Se’n troben molts d’espàrrecs caminant per el camp. Aquests me’ls va portar il bambino després d’una caminada per el bosc amb uns amics. El plat …
Espaguetis amb carxofes i cloïsses
Una variant dels espaguetis amb crema de carxofes i cloïsses, mateixos ingredients, preparació una mica diferent. Sincerament m’agrada més aquesta versió que no pas l’altra. Ingredients per a 4 persones …
Tagliolini Sandro Desii amb carxofes, carbassons, pèsols i ratlladura de llimona
Al mercat del dissabte l’Anita només té productes de temporada. I aquest any la temporada no s’entén gaire: hi havia uns últims carbassons que han tardat a acabar-se, les carxofes que …
El poder d’un carbassó ratllat
La senyora Anita que ven al mercat només productes de temporada del seu hort, encara té carbassons. Petits, boníssims. Tan bons que es poden menjar casi crus, ratllats a la …
Pappardelle amb crema de porros i cansalada viada
Nova pasta, nova recepta. Fa dies que estic provant aquesta marca, Rustichella d’Abruzzo i he de dir que la trobo molt bona. Tinc orecchiette que vaig fer amb bròquil… Orecchiette …
Spaghetti ubriachi / Espaguetis borratxos
Si us heu perdut el RAR del diumenge passat aquí us deixo una de les receptes i si voleu el pdf de l’article complert. RAR 67 – 20-09-2015 Clint Eastwood …
Tagliolini amb carbassons i les seves flors
Abans que s’acabin les flors de carbassons, us volia explicar aquesta recepta, un experiment, que a casa ha tingut molt èxit. En Sandro Desii m’ha fet tastar aquesta nova línia …
Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada
El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …
Pappardelle amb salsa tartufata
Avui acaba el període d’expedició llicència per la recol·lecció i el comerç de tòfona fresca a Catalunya. I d’aquí a dos dies acaba la 84ª Fira internacional de la Tòfona …