Normalment no en trobo de peix espassa a la meva peixateria de confiança perquè si no saben d’on ve aquest peix no n’agafen. Però fa un mes a Arenys van …
Espirals de salmó i tinta de calamar amb salmó fumat i vodka
Hola! Aquest any per Sant Jordi no aniré a firmar el llibre en cap parada, que ja està bé, però una mica de #spamdeSantJordi deixeu-me’l fer. Aquesta fantàstica recepta i …
Espaguetis amb carxofes i cloïsses
Una variant dels espaguetis amb crema de carxofes i cloïsses, mateixos ingredients, preparació una mica diferent. Sincerament m’agrada més aquesta versió que no pas l’altra. Ingredients per a 4 persones …
Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons al Cuines de TV3!
Ooooohhh! Finalment han emes el Cuines on hi surto jo! He quedat massa seria… massa nervis! Però no és fàcil amb tota la gent que volta per allà! De totes …
Paccheri amb ragù de rap
Fa unes setmanes vaig penjar aquesta foto de paccheri amb ragù de rap a l’Instagram. La vaig repetir al Barcelona Degusta a l’estand d’Aneto amb galets. Tenim vídeo i tot! …
Espaguetis amb musclos i llimona
Un altra recepta que va sortir al suplement de l’ARA fa unes setmanes (RAR 67 – 20-09-2015 Clint Eastwood), Espaguetis amb musclos i llimona. La particularitat d’aquest plat és que els …
Calamarata amb carbassons i menta
S’apropa l’estiu, tornen els carbassons i torna la menta. I finalment penjo aquesta recepta que tinc pendent de l’estiu passat! M’agrada molt, però encara que els ingredients es trobin també …
James McAvoy told me his favorite pasta dish is Linguine with scampi
Versió en català A couple of weeks ago I was in London to see The Ruling Class at the Trafalgar Transformed. Amazing performance. I loved every bit of it. …
El plat preferit del James McAvoy és Linguine amb escamarlans
Fa un parell de setmanes vaig anar a Londres a veure The Ruling Class amb el James McAvoy. Sóc molt fan. Si tothom té un punt de friqui, aquest és …
Calamarata amb albergínies
La calamarata és aquesta pasta en forma d’anell que se sembla a un calamar tallat a rodanxes. La gràcia és fer-la amb calamars en manera que al plat no sigui …
Linguine amb musclos
Una recepta molt fàcil adapta per un dia de cada dia. La salsa per aquestes linguine (o espaguetis) es cou amb l’aigua filtrada dels musclos i agafa aquest gustet de …
Pennette amb peix espasa i carbassons
La meva peixatera del cor, l’Anna de Peixos Guitart, em diu que no agafa el peix espasa si no està pescat aquí, doncs no en té mai. Però el dia …