Abans de ahir vaig tornar al programa de la Mireia Carbó a COMRàdio. Sempre m’ho passo molt bé i sempre arribo amb unes quantes receptes i només arribo a explicar-ne …
Pasta amb albergínies al forn
Potser l’expressió al forn no us sona massa d’estiu, però us asseguro que aquest plat és prepara sobretot a l’estiu primer de tot perquè els ingredients basics, albergínies i alfàbrega …
Pasta artesanal, eslògan estúpid i hipòcrita?
Aquest article d’en Stefano Bonilli, autor del bloc paperogiallo.net, neix d’una critica feta al terme pasta artesanal del xef italià Gennaro Esposito. Ho he trobat molt interessant i li he …
Amanida de pasta de tota la vida
L’amanida de pasta és una mica com la pizza o la paella: val el principi més hi poses més hi trobes i a cadascú li agrada la seva. Jo com …
Rotlles de albergínies farcits
Busqueu un plat original per la nit de Sant Joan? Aquí el teniu, le doppiette di melanzane. Poca quantitat de pasta per persona, doncs bé per un sopar, es pot …
Pasta amb mongetes tendres i patates
Un plat amb sabor delicat i, encara que les mongetes es poden trobar tot l’any, jo prefereixo preparar-lo a l’estiu. Tenia tallarines, es poden fer servir també gnocchetti (secs), fusilli, …
El campió del primer Pasta World Championship és japonès
El Pasta World Championship feia part de la manifestació Italian Cuisine in the World Forum que s’ha celebrat a Parma aquests darreres dies. Els xefs que hi han participat tenien …
Rigatoni amb flors de carbassó
Personalment les flors de carbassó m’encanten. Amb pasta, arrebossades, farcides i amb la pizza. L’únic que tenen de dolent és que son caríssimes: una safata amb 6 flors aquest matí …
Truita de pasta
Tot un clàssic! La frittata di maccheroni, com li diem nosaltres, neix per aprofitar de la pasta que queda del dia abans. A la cuina no es llença rés, sobretot …
Voglio cannelloni per me, sì per me…
Dedicada al Dr. Dukan Voglio cannelloni per me, sì per me Un pochino te ne darò, sì per te Triste la tua dieta, quasi tutto esclude Quanti sacrifici!
Pasta amb pebrots del Padrón
Com més calor, més receptes d’estiu. A l’estiu ja no es fa servir tanta carn, als mercats trobem tomàquets més bons i ja no fem servir el tomàquet natural en …
Spaghetti alla puttanesca a la Cuina de Carbó
Ahir vaig tornar a COMRàdio, al programa de la Mireia Carbó. Vam parlar de salses per a pasta tradicionals, de les que pot ser us sonen: carbonara, amatriciana, bolonyesa, ragù …