Ja era hora que us parlés del Pastafarisme, una religió nascuda com a resposta del Consell Educatiu de l’Estat de Kansas de finals de 2005 que permet que s’ensenyi el …
La pasta no engreixa!
Avui aquest bloc comença una nova aventura! Qui em coneix sap que una de les coses que sempre repeteixo és que la pasta per si sola no engreixa. I és …
Pasta amb carbassons i tomàquets lligada amb ricotta
Una nova recepta per aprofitar dels últims carbassons de temporada. La senyora Anita, que té el hort més maco del poble ja no en té més… les plantes d’alfàbrega també …
Pasta amb crema de pastanaga
A l’estiu m’agrada molt preparar receptes amb mató o ricotta. Son formatges fresquets, les salses són tèbies, no cremen i combinats amb verdures et proporcionen un plat complert. Aquesta recepta …
Espaguetis saltejats amb puré d’albergínies escalivades
Us recordeu la pasta amb crema d’albergínies i mató de fa uns dies? Doncs aquell dia em va sobrar puré d’albergínies i el vaig congelar. I en vaig aprofitar per …
Mafalde amb crema d’albergínies i mató
El dia 15 d’Agost, Ferragosto per a nosaltres, és tradició preparar pasta al forn, i la versió més estiuenca d’aquesta pasta és la pasta amb albergínies. Al llibre La pasta …
Pasta de piment vermell de la Vera amb pop i patates
Feia setmanes que tenia aquesta pasta de la marca Sandro Desii que porta com aroma piment vermell de la Vera i l’única manera que em va acudir per preparar-la ha …
Amanida de pasta amb alvocat
I continuant a parlar d’alvocat, avui us proposo aquesta amanida de pasta molt fresqueta. Com sempre recomano de no passar la pasta per l’aigua freda, si no que es refredi …
La pasta per als catalans torna a RAC1 i per tot l’estiu!
Dissabte passat vaig començar una petita col·laboració al programa Via Lliure estiu, cada dissabte i diumenge, amb en Xavi Bundó. Cada dia us explicaré una recepta de pasta fresqueta i …
Espaguetis amb lo que sobra de les verdures a la planxa macerades amb oli
No seria un títol apte per un plat de restaurant. I el resultat tampoc podria anar a la carta d’un restaurant estrellat, serè sincera, però seria més que digne per …
Espaguetis amb carbassó i menta #vídeorecepta
Des de quan Instagram ha tret la nova funció de vídeos estic provant a gravar les receptes més rapides. No sempre surten bé, s’ha de millorar però de moment vaig …
Fraccions, un llibre de Emília Illamola. Sorteig
Baixes, vas cap a la plaça, hi ha mercat. Veus les parades de fruita primerenca. Sents l’olor dels préssecs madurs, dels albercocs. Mires les escaroles amb la cabellera verda i …