Avui he provat aquestes penne rigate de la marca Delverde, disponibles als supermercats Sorli Discau. He de dir que aquesta pasta ha sigut tot un descobriment. Sent una marca del …
Pasta amb cigrons i espinacs #amorplatúnic
Primer post de l’any! Bona entrada d’any a tothom! Com han anat les festes? Nosaltres vam estar a Itàlia, hi vam anar amb vaixell, ens vam portar el cotxe que …
Maccheroni alla Rossini
Bon dia i bones festes! Com van quedar els galets i els canelons? Encara que esteu gaudint de la pasta vostra avui us proposo un plat interesant, un plat de …
Angules de blat Sandro Desii amb carxofes, ou trencat i micuit – Recepta d’autor
Aquesta recepta me l’envia l’Òscar Ruiz, xef del restaurant Brasa d’Or de Lleida que vaig tornar a veure a la presentació de La pasta per als catalans a Lleida. Va …
Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja
Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja? Aquest plat? La recepta a la pàgina 118 del …
Pasta amb carbassa i gambes #amorplatúnic
Us recordeu quan a principi d’octubre us vaig dir que començaria una nova col·laboració amb la Rosa Baró? Doncs finalment ja tenim la primera recepta de plat de pasta únic. …
Espaguetis amb “pomodorini del piennolo”
Aquesta setmana estic a Itàlia i avui el meu pare m’ha preparat el seu plat estrella: espaguetis amb tomàquets del piennolo. Són tomàquets per penjar (d’aquí el nom) propis de …
Pasta amb crema de coliflor, julivert i llimona per el Gran recapte d’aliments 2013
Aquest any torno a participar a la iniciativa de Blogs contra la fam per fer difusió del Gran recapte 2013 del Banc d’aliments que serà els dies 29 i 30 …
Espaguetis amb rovellons
Els rovellons a Itàlia es coneixen sobretot a Calabria, a l’altiplà de la Sila, on li diuen rositi. I no. Com m’ha fet notar la Carme Gamero (@laSierpita) lo que …
Pizza di scarole
La varietat d’escarola que tenim a Nàpols és diferent de l’escarola que teniu aquí, té les fulles més llises, no és tant amarga i es consuma sempre cuita, amb llenties …
Pasta amb bròquil i botifarra
Arriba la tardor (..ehm..) i necessitem plats més calentons i energètics. Ja ho se que avui fa una calor que no s’aguanta, però el vaig preparar fa uns dies, quan …
Espaguetis amb mandonguilles
El fet que jo preparés espaguetis amb mandonguilles és una directa conseqüència del post de l’altre dia sobre el Pastafarisme: necessitava una foto de espaguetis amb mandonguilles per reproduir al …