Unes de les preguntes recurrents que em fan és com guardar la pasta bullida per el migdia del dia després. Aquest és un problema que com a italiana no se …
Orecchiette amb botifarra i safrà
Ahir em vaig cremar el llavi per tastar les orecchiette abans de escórrer-les. Com vaig avisar per FB i Twitter, abans de tastar una orecchietta directament de l’olla de cocció …
Galets farcits de carn amb beixamel. Primer post nadalenc!
Les tradicions m’agraden. Doncs perquè no combinar la vostra dels galets de Nadal amb la nostra de la pasta al forn? A partir d’avui, que és el dia que a …
Pasta amb botifarra i ceps
Temps de bolets i com es veu poca cosa i de ceps al mercat de ahir ni l’ombra, una boníssima salsa amb ceps secs. Tenia mezze maniche, però podeu fer …
Pasta amb pernil dolç i crema de llet
Un clàssic plat de pasta de estudiants. O per nens amb molta gana i mares amb molta pressa. He fet servir les creste, però van molt bé també macarrons, rigatoni, …
Tagliatelle alla bolognese
El que heu de saber és que els Spaghetti Bolognese s’han inventat a l’estranger! A Itàlia la salsa Bolonyesa és serveix amb tagliatelle (tallarines). Queda bé també per fer lasanyes. Wikipedia …