La fregola és un format de pasta típic de Sardenya. Es fa amb farina i aigua, es deixa assecar a l’aire i després es passa per el forn. Jo no …
Pasta amb coliflor i botifarra #amorplatúnic
Tercera recepta de pasta de la sèrie #amorplatúnic, amb la col·laboració de la Rosa Baró Vila, nutricionista de Reus. Un plat únic, equilibrat i complert. Aquesta vegada us proposo una …
Pasta amb ragú blanc, fruits secs, safrà i perfumada a la taronja
Us ve de gust un plat de tagliatelle amb ragù blanc, safrà, fruits secs i un toc perfumat de taronja? Aquest plat? La recepta a la pàgina 118 del …
Pasta amb bròquil i botifarra
Arriba la tardor (..ehm..) i necessitem plats més calentons i energètics. Ja ho se que avui fa una calor que no s’aguanta, però el vaig preparar fa uns dies, quan …
Espaguetis amb mandonguilles
El fet que jo preparés espaguetis amb mandonguilles és una directa conseqüència del post de l’altre dia sobre el Pastafarisme: necessitava una foto de espaguetis amb mandonguilles per reproduir al …
Penne rigate amb salsitxes i ceps
Ahir en principi volia fer la pasta amb botifarra i ceps vermella, però com tenia salsitxes i no botifarra i no tenia gaire temps per coure la passata de tomàquet, …
Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà
Vaig preparar aquest plat un diumenge de fa unes setmanes. No tenia gana de cuinar coses complicades i volia una cosa d’efecte. Les víctimes dels meus experiments de aquell dia …
Timbal di anelletti alla siciliana en crosta d’albergínies
Aquest és un plat típicament sicilià, tant típic que els anelletti em van arribar directament de Palerm. Gràcies Pasquale! Encara que siguin Barilla a Nàpols no se’n troben doncs el …
Pasta amb botifarra i xampinyons gratinada amb formatge
Aquesta és una recepta que dona una mica de entusiasme a un bolet que d’entusiasme en té molt poc, com és el xampinyó. Va bé per a qualsevol tipus de …
Pasta amb cervesa i salsitxa
Aquesta és una recepta fora de temporada, amb els ingredients que porta no es pot dir que sigui molt d’estiu, però la vaig preparar expressament per un concurs per a …
Pasta al forn: candele amb ragù
El ragù napolità és una de les meves salses preferides. Perquè la preparació és tan llarga que fa que ara no es prepari sovint i la trobo a faltar, perquè …
Menú per quan vols primer i segon plat
Fa un parell de setmanes tenia gana de un dinar com es feien a casa meva, amb primer i segon plat. Aquí m’estic acostumant a fer uns entrants importants i …