Ingredients 400 g de pappardelle 500 g de carn picada (porc i vedella) 400 ml aproximadament de brou de carn Oli d’oliva verge extra 1 pastanaga 1 tros d’api 1 …
Polpettone
El polpettone és un dels segons plats clàssics del diumenge i la recepta canvia a cada casa. I quan sobra és perfecte pel tupper. La massa es basa en una …
Chifferi amb crema de bolets
Un plat de pasta nascut amb el COVID-19, en l’intent de buidar restes de coses del congelador i que ha quedat prou bé per explicar-lo i que segurament repetiré. Espero …
Eliche amb ragù de botifarra i llet
Un experiment amb èxit. Us animo a tastar-ho. He fet servir eliche però també hauria quedat bé amb pappardelle, casarecce, tortiglioni, penne rigate, farfalle. No queda bé amb espaguetis o …
Pastís de paccheri
Necessiteu una idea per un primer plat original? Podeu provar a fer aquest pastís de paccheri. Una mica llarg, però oi que fa bona cara? Ingredients Aquí hi havia una …
Lasanya amb salsa bolonyesa
Avui m’heu renyat perquè no penjo les receptes que publico a Instagram. E teniu raó. Doncs dit, fet, aquí la recepta d’avui. Una lasanya amb salsa bolonyesa sense beixamel, molt …
Spaghetti amb sobrassada, olives i tàperes
Una de les receptes que va sortir al RAR de fa uns mesos. A mi em va agradar molt. Ingredients per a 2 persones 150 g d’espaguetis una ceba petita …
Pappardelle amb crema de rostit
Us recordeu del menú de les festes que vaig fer per Raimat en col·laboració amb altres bloggers? Aquí teniu el post sencer. Per segon plat vaig preparar una rostit de …
Penne rigate amb ragù blanc de botifarra
Fa 4 anys vaig participar al primer concurs de receptes de la revista Cuina amb aquesta Pasta amb cervesa i salsitxa que va tenir molt i molt èxit al blog. …
Fusilli amb sobrassada
Experiment aprovat! Em feia una mica de por aquesta sobrassada amb pasta.. la clau ha sigut afegir-hi una mica de puré de patata. Ha quedat suau i lligada al punt… …
Penne rigate amb carbassò, botifarra i crema de llet
Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides? Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra. Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides …
Caccavelle farcides amb albergínies o amb carbassons. De regal a Il Mercato, espai gastrònomic
Coneixeu aquest format de pasta? La caccavella es diu. En napolità la caccavella és una olla. És un un tipus de pasta produïda pels artesans de la pasta de Gragnano. …