Buenuuu! He penjat un vídeo a Instagram, no pensava que tindría tant èxit! No he gosat mai penjar la meva versió sent una tradicció tant vostra! 😅 Doncs aquí la …
Pasta amb tomàquets, ricotta i mozzarella
Recepta d’estiu! Per fer amb els tomàquets massa madurs que us quedin per la nevera. Ingredients per a 4 persones: 400g de pasta (preferiblement curta com penne, casarecce o fusilli) …
Tiramisú de llimona
Crec que finalment he preparat una versió d’aquest tiramisú que no embafa. Ha sigut una mica improvisat i ha sortit perfecte. A veure si la pròxima vegada em sortirà igual! …
Pappardelle amb ragú blanc
Ingredients 400 g de pappardelle 500 g de carn picada (porc i vedella) 400 ml aproximadament de brou de carn Oli d’oliva verge extra 1 pastanaga 1 tros d’api 1 …
Pa de pessic de taronja
Després de moltes proves, així com pel pa de plàtan, us comparteixo la millor recepta que he tastat pel pa de pessic de taronja. Ingredients: 250 g de taronja ecològica …
Lasagna pasticciata
Aquesta lasanya, potser la que es coneix més, a casa meva li diuen lasanya pasticciata, perquè es “pasticcia”, es barreja, la salsa amb la beixamel (el gran enemic del meu …
Gnocchetti amb patates i musclos
La pasta amb patates i musclos és un primer plat cremós, una combinació de terra i mar típica de la cuina siciliana i de la tradició del sud d’Itàlia Ingredients …
Quiche de carbassons
Aquesta massa brisa és súper fàcil de fer, sempre queda bé i es pot fer servir per un munt de coses. Aquí he fet una quiche de carbassons. Si enlloc …
Gnocchi alla Sorrentina
L’altre dia he publicat un vídeo a Instagram que us està agradant molt! Doncs la recepta amb les dosis aquí: Per els gnocchi La proporció és, més o menys, 150/200 …
Polpettone
El polpettone és un dels segons plats clàssics del diumenge i la recepta canvia a cada casa. I quan sobra és perfecte pel tupper. La massa es basa en una …
Tió de castanyes i xocolata amb cor de formatge fresc
Unes postres per les festes. Recepta de la meva nonna Antonietta. Aquest pastís té forma de un petit tió. Es prepara amb castanyes bullides, cacau, sucre, xocolata negra i té …
Linguine amb all, oli, peperoncino i calamars
També es necessita una llimona, mig got de vi blanc, julivert i pa ratllat. Bona amb linguine, spaghetti, o aquells espaguetis negres que us agraden tant. Comenceu posant l’aigua a bullir, …