Definim sciué sciué. És una expressió napolitana que vol dir superficialment i indica qualsevol cosa feta sense massa esforç, en manera rapida i simple. He trobat a sciuesciue.it la millor definició, …
Cuina napolitana a l’Escola de cuina Mireia Carbó
Una vegada al mes em trobeu a l’Escola de cuina de la Mireia Carbó per preparar plats napolitans. La meva amistat amb la Mireia ve de lluny… sabeu que la …
Carbonara i #carbonaragate. Punt i final.
Quatre notes per explicar que va passar aquests dies amb tot això de la carbonara. Una web francesa, Demotivateur Food, va penjar al seu canal de youtube (que per cert …
Lumaconi amb ragù de rap: demostració i degustació
Demà de 13.00 a 14.00 a l’estand d’Aneto al Barcelona Degusta us ensenyaré com preparar el ragù de rap amb un nou producte d’Aneto, que sortirà pròximament. Aquesta és …
Una visita a Harcogourmet de Manresa
A principi d’aquest mes vaig participar a un tast organitzat per la botiga Harcogourmet a Manresa. Vaig estar molt a gust. Jo era allí per xarrar de pasta i del …
Curset al Casino de Constantí i la botiga de productes italians Ma che bontà de Tarragona
El passat 7 de Febrer me’n vaig anar al Casino de Constantí per un curset de cuina i una xerrada sobre pasta. Ja havia estat al Casino, per un curs …
Alimentaria 2014
Finalment aquest any he pogut visitar l’Alimentaria. Una cosa enorme. Sabia que era gran però no imaginava tant. He fet dues visites no gaire llargues i m’he concentrat sobretot amb …
El parmesà no s’hi posa a tot arreu, paraula del Commissario Montalbano
Al restaurant Mimì va intentar de posar parmesà a la pasta amb cloïsses però Montalbano li va agafar el braç i el va amenaçar que li tallaria amb …
Nous tallers a l’escola de cuina La patente
Comença una nova aventura amb l’escola de cuina La Patente, un local molt i molt maco que s’acaba d’obrir al Carrer Villaroel 123. Jo impartiré uns tallers de pasta, quina …
Taller a Casa Claramunt, 21 de març 2013
Segon taller a Casa Claramunt. Aquesta vegada va de pasta i mar i les protagonistes seran les linguine. Totes les informacions al cartell. Us espero?
Taller a Casa Claramunt, 7 de febrer 2013
Any nou, logo nou (veig que us ha agradat!) i algunes novetats més. La primera. M’han trucat de Casa Claramunt per impartir uns tallers de cuina a la seva botiga …
Com reconeixem una pasta seca de qualitat?
Un expert ho faria millor, sense dubte, però podem fer unes petites observacions que ens ajudaran a diferenciar una pasta bona de una de poca qualitat. En general, la qualitat …
- Page 1 of 2
- 1
- 2